Siirry pääsisältöön

Kaupungilla kuvaamassa

Edellisellä viikolla kävin kaupungilla kuvaamassa ja siellä mahdollisuuksia riittää. Tällä kertaa joki ja sillat olivat kohteena. Illalla liikennettä on vähän ja aikalailla rauhassa saa kameran kanssa hääriä. Jokunen koiran ulkoiluttaja ja autoilija oli liikenteessä.

Itäsilta - Lauri Hakkarainen
Seuraavalla kerralla lisää samalta kuvausreissulta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lumisade ja suomen kevät

Suomessa tuntuu kevät ja talvi välillä menevän sekaisin. Vain lumen määrästä maassa voi arvailla oikeaan suuntaan, mikä vuoden aika on meneillään. Tänäkin vuonna talvi ei ole meinannut irroittaa otettaan ja yritin napata siitä valokuvaa. Lumisade ja kevät - Lauri Hakkarainen Kuvasta voisi myös luulla syksyn saapuneen, mutta kyllä kuva on otettu tänä keväänä. Tarkoitus oli vain harjoitella lumihiutaleiden ja valoitusajan kanssa, mutta lopputulos yllätti itsenikin.

Mistä tämä kuva on?

Siitä pääsee lukijat arvailemaan mistä kyseinen kuva on otettu. Kommentoi oma arvauksesi ja katsotaan kuka arvaa oikein. Vihjeenä voin kertoa, ettei kuva ole mustavalkoinen. Mysteerikuva - Lauri Hakkarainen

Isot koneet

Pääsin valoisan aikaan liikenteeseen, joten kuvaamisen suhteen kohteita oli enemmän tarjolla. Kävin Joensuussa vanhalla penttilän vanhan sahan alueella kuvaamassa. Siellä silmään osui kyseinen maansiirtokone ja vielä sopivassa kohtaa kuvattavaksi. Maansiirtoa - Lauri Hakkarainen Seuraavalla kerralle on mustavalkoinen otos samalta alueelta.